Sandheden om konkurs

Udsigten til konkurs er en stadigt stigende realitet står over for mange individer. Tal udgivet for nylig af afdeling for handel og industri (DTI) viser, at konkurser og konkurser har ramt en all-time high.
Tallene For 2005:
13,501 folk erklæret konkurs i UK
6960 voksne indgået frivillige insolvens kendt som individuelle frivillig aftale
Hvad gør man hvis du tænker på at erklære dig selv konkurs.
Det er bedre at gå ind i en IVA end at erklære dig selv konkurs. Under en IVA accepterer låntagere at betale et fast månedligt beløb over en aftalt periode, godkendes af tre fjerdedele af deres kreditorer. Til gengæld renter på deres gæld er frosne, og nogle af deres gæld – i nogle tilfælde, op til fire femtedele (80%) er afskrevet.
Hvad skyldes dette?
Te udlån boom, som begyndte omkring en halv snes år siden førte til en stigning i kredit problemer. Disse tal er dog endnu højere end dem, der registreres i recessionen i begyndelsen af halvfemserne. Det lyder fra en stor alarmklokke med hensyn til hvordan vi forvalter vores finanser.
Bredden og dybden af vores låntagning vane er steget betydeligt, som afslappet udlån standarder har ført til en stigning i både antallet af låntagere og det samlede beløb, som enkeltpersoner kan låne. Kort sagt, er vi blevet kredit junkier. Vi lever i dag og betaler i morgen.
Naturligvis skaber denne låntagning binge ofre, som gældsramte mennesker kæmper for at imødekomme den stigende tilbagebetalinger af gæld og deres finanser begynder at spiral håbløst ude af kontrol.
Hvad kriterier er nødvendig For at erklære mig selv IVA?
Konkurslovgivningen er blevet mere afslappet, med nogle folk, nu ser det som en nem mulighed eller komme ud at løse deres problemer. Det gør, men stadig indvirkning på din økonomiske liv.
Du kan læser dette tænker en IVA er din bedste mulighed, men det gælder kun hvis du arbejder på fuldtid og du skylder mere end £7.500 til tre eller flere långivere. Det er også dyrt at arrangere (du ville se på omkostningerne ved omkring £6.500! ).
Alternativt kan du forsøge at løse problemet selv ved at øge din indkomst, at reducere dine udgifter og kaste alle din ekstra kontanter på din gæld.