Har du brug for nyt tøj

Går du også i flere år gammelt tøj, du er på SU så økonomien er ikke til at købe dyrt tøj hver eneste måned, måske er du ved at vokse ud af dit gamle tøj fordi du har tabt dig eller du har taget på. Det kan ske for alle, her hjælper jeg dig med at finde ud af hvordan du får råd til nyt tøj selvom du har en lav indkomst som studerende. Hvis du vil være med på moden og have det nyeste tøj, så koster det en god slat penge at følge med de andre.

Hvilket tøj

Det er svært at finde ud af hvilket tøj du skal købe, om du bare skal købe et par nye sko, eller om du skal gå all in og købe flere sæt tøj. Men hvilke mærker skal du vælge? Det er lettest at gå ind på diverse tøj hjemmesider og finde de mest populære mærker som bliver solgt, så har du en ide om hvad du skal købe, for at være med på moden blandt mennesker. Men hvor mange penge skal du så bruge på dit tøj, når økonomien siger nej. Det kan være en god ide at tage et hurtigt lån med en lang løbetid, så får du pengene ind på kontoen i løbet af et par timer, men fordi du har valgt den lange løbetid, skal du kun af med en lav ydelse, hver måned som gør at det er muligt selv når du har en lav indkomst.

Mange siger nej til hurtige lån

Mange mennesker anbefaler ikke at man optager hurtige lån, da medierne har skamskudt fordelene ved at tage et hurtigt lån, men det er en skam at nogle låneselskaber har gjort det surt for de andre, da der selvfølgelig er nogle firmaer som er lige glade, med hvor høj deres rente er eller at de har skjulte gebyrer. Det eneste de tænker på er at jo flere kunder de får jo flere penge, kommer der ind på kontoen, der findes nemlig også nogle virksomheder som låner penge ud, som ikke er ude at tage røven på deres kunder. Men det tager tid at finde den rigtige låneudbyder, men man kommer aldrig til at fortryde den tid man har brugt på det.

Hvad skal du huske før du låner

Det er meget vigtigt at undersøge mange forskellige låneudbydere som fx hurtigudbetaling.dk, før du begynder at optage et nyt lån, skal du sørge for at undersøge renterne, om de har månedlige gebyrer på din afdrag eller det er et engangsbeløb. Du skal også sørge for at du har økonomi til at kunne afdrage på dine lån, ellers kan det hurtigt se sort ud, blive helt uoverskueligt at få et overblik på, hvordan du kommer ud af den kattepine.