Bliv ferieklar

Når tiden kommer til ferie, kan man næsten ikke vente med at komme afsted, slappe af og opleve. Dog er der ting, som man skal have styr på inden ens afrejse med familien.

Orden det praktiske

Inden afrejsen melder sig, skal der være styr på alt det praktiske. Sørg for at have pakket tøj til de vejrforhold, som er på den destination, som I skal hen på. Desuden skal I huske på at pakke solcreme, da det er vigtigt at passe på huden. Hvis vejret er til badning, kan det være en god ide at overveje at kigge på en Epilator fra Braun Test.

Det indebærer også bl.a. veksling af danske penge til f.eks. dollars, hvis du skal til USA. Sørg for at pakke pas og have styr på din rejseforsikring i tilfælde af, at der skulle ske noget på jeres rejse.

Hvis I har fundet jeres overnatninger, transport osv. kan det være en god ide at have dem printet ud på papir i tilfælde af, at jeres telefoner løber tør for strøm. Desuden en anden ting, som kan være godt at have printet ud hjemmefra er, hvis I har bestilt eller arrangeret rundtur eller andre oplevelser hjemmefra.

Sørg for underholdning

Hvis I rejser afsted alene eller med jeres børn, kan det være en god ide at have forberedt underholdning i forvejen, som man kan få tiden til at gå med. Dette kan f.eks. være nogle forskellige kortspil, men til børn kan det være en god ide at have pakket noget legetøj, og noget, som de kan tegne og skrive i. En ide kan være at tjekke https://testoverblikket.dk/ ud.

Hvis I har muligheden for at købe en badebold eller lignende på ferien, vil det være en god ide at købe dette. Dette kan I og børnene få lang tid til at gå med, og I kan samtidig nyde jeres tid med hinanden.