Aktiemarkedet myter

Aktiemarkedet myter
1. du kan fortælle, hvis en bestand er billigt eller dyrt ved prisen, indtjening forholdet.
Falsk: PE nøgletal er let at beregne, thats hvorfor de er opført i aviser osv. Men du kan ikke sammenligne PES virksomheder fra forskellige brancher, som variablerne disse virksomheder og industrier har er forskellige. Selv sammenligne inden for en industri, PES ikke fortælle dig om mange finansielle nøgletal og intet om en materiel værdi.
2. for at tjene penge på aktiemarkedet, skal du antage store risici.
Falsk: Tips til at sænke din risiko:
· Læg ikke mere end 10% af dine penge i enhver en bestand
· Ikke eje mere end 2-3 bestande i enhver industri
· Køb dine aktier over tid, ikke alle på én gang
· Købe aktier med ensartede og forudsigelige indtjeningsvækst
· Købe aktier med vækstrater større end samlet inflation og rentesatser
· Bruge stop-loss ordrer til at begrænse din risiko
3. Køb bestande på vej ned og Sælg på vej.
Falsk: Folk tror, at en faldende bestand er billigt og en stigende bestand er for dyrt. Men på vej ned, du har ingen idé om hvor meget yderligere det kan falde. Hvis en bestand er stigende, især hvis det har brudt tidligere højder, er der ingen ulykkelig ejere, der ønsker at dumpe det. Hvis bestanden er temmelig værdsat, skal det fortsætte med at stige.
4. du kan Hedge Inflation med bestande.
Falsk: Når renten stiger, folk begynder at trække penge ud af markedet og i obligationer, så skubber priserne ned. Plus udgifterne til business går op, så virksomhedernes indtjening går ned, sammen med aktiekurserne.
5. de unge kan tillade sig at tage højrisiko.
Falsk: Den eneste ting sande om dette er, at unge mennesker har tid på deres side, hvis de mister alle deres penge. Men unge har lille disponible indkomst til risiko taber. Hvis de følger de tips ovenfor, kan de tjene penge i mange år. Unge mennesker har tid til at være tålmodig.
Vide mere besøg: