CPH:DOX Shabazz Palaces & THEESatisfaction

D. 2 november gæster de to anmelderroste hiphopsoul grupper Shabazz Palaces og Theesatisfaction, spillestedet Loppen i forbindelse med CPH:DOX festivalen. CPH:DOX kombinerer det visuelle med det lydlige i koncertserien -”Audio Visuels”.

SNYKradio har snakket med Ishmael Butler og Tendai ‘Baba’ Maraire fra Shabazz Palces om bl.a. deres samarbejde med Theesatisfaction. Vi kan varmt anbefale denne eksperimenterende og eklektiske musikoplevelse.

CPH:DOX skriver;

“De to futuristiske Seattle-outfits Shabazz Palaces og THEESatisfaction optræder til en enestående aften, hvor de vil medbringe mystiske visuals og gæsteoptræde på nogle af hinandens sange. Meget rammende er det blevet sagt om Shabazz Palaces, at lyden refererer til en lydkulisse nærmere Atlas-bjergene end Seattle, hvor beduiner vogter beats i stedet for geder. Duoen blev som de første repræsentanter for hiphop signet på det legendariske rock-label Sub Pop, der udgav albummet ‘Black Up’ i 2011. De musikalske elementer er udover rap, blandt andet downbeat jazz, funk og dubstep, hvilket krydrer Shabazz Palacess musik med en dragende mystik, der både lokker og udfordrer modtageren på den anden side af højtalerne.THEESatisfaction, bestående af Stasia Orins og Cathrine Harris-White, signerede også med Sub Pop i 2011 med ‘awE NaturalE’ fra marts i år, der er et sensuelt dyk ned i en forvirrende vellyd af funket, psykedelisk og feministisk sci-fi jazz-soul”

“Interview og anbefaling: CPH:DOX Shabazz Palaces & THEESatisfaction” by SNYK RADIO is licensed under a Creative Commons License